Egypte veroordeelt buitenlanders
In Spanje is ophef ontstaan nadat een bekende vechtsportleraar heeft bekend dat hij een vrouw heeft vermoord. In de sportschool van oud-wereldkampioen kungfu Juan Carlos Aguilar Gomez zijn ook vermoedelijk menselijke resten gevonden.

De 47-jarige Aguilar werd zondag in Bilbao gearresteerd nadat een andere vrouw, een Afrikaanse prostituee, buiten bewustzijn in zijn gymzaal was aangetroffen. De prostituee was vastgebonden en zwaar mishandeld. Ze ligt in coma in het ziekenhuis.

Andere vrouw

Ooggetuigen hadden de politie gebeld toen ze gegil hoorden vanuit de sportschool van Aguilar. De politie moest de school binnenkomen door eerst een hek te forceren dat zorgvuldig afgesloten was. Bij binnenkomst werd ook het lichaam van een andere vrouw gevonden.

Tijdens een doorzoeking van de sportschool vond de politie ook zakken met botresten. Aguilar heeft na verhoor toegegeven dat hij vorige week de andere vrouw om het leven bracht. De politie doet onderzoek naar de botresten en vreest dat er nog meer slachtoffers worden gevonden.

Meester

Juan Carlos Aguilar Gomez is gespecialiseerd in oosterse vechtsporten. Hij werd drie keer wereldkampioen kungfu en acht keer Spaans kampioen. Hij was de eerste westerling die de graad van meester kreeg van de Shaolin-monniken in China.Lees meer...


Zoekwoorden: egypte, veroordeelt, buitenlanders,


Datum: 04-06-2013 | BRON: nos.nl