Chinezen boos om gesol met dolfijn
De vader van NSA-klokkenluider Edward Snowden heeft zijn zoon opgeroepen om te stoppen met lekken en terug te keren naar de VS. "Ik hoop, bid en vraag je om geen geheimen naar buiten te brengen waardoor je je schuldig zou maken aan hoogverraad", zei Lonny Snowden in een interview met Fox News.

Hij richtte zich rechtstreeks tot zijn 29-jarige zoon, die op een geheime locatie in Hongkong verblijft: "Ik ben ervan overtuigd dat je een man van principes bent. Ik geloof in je. Ik weet niet wat je hebt gezien, maar ik vraag je om goed te wegen wat je verder gaat doen en om geen informatie meer openbaar te maken."

Niet eens

Lonny Snowden zei ook dat hij het niet eens is met de afluisterpraktijken van de geheime dienst NSA. "Ik wil niet dat ze mijn e-mails lezen. Daar hebben ze het recht niet toe." Het argument dat de NSA gegevens verzamelt om aanslagen te voorkomen vindt hij niet overtuigend.

Gisteren liet Edward Snowden in een live-chatgesprek met lezers van de Britse krant The Guardian doorschemeren dat hij van plan is om met meer onthullingen te komen.Lees meer...


Zoekwoorden: chinezen, boos, om, gesol, met, dolfijn,


Datum: 18-06-2013 | BRON: nos.nl