Gemeente kan overlastgever weren uit probleemwijk
Drie ongelukken met vrachtwagens veroorzaken verkeersproblemen op en rond de snelweg A67. De snelweg richting Eindhoven is nog zeker tot 13.00 uur vanmiddag afgesloten.

Bij Asten botste vanochtend rond kwart over acht een kleine vrachtauto op een andere vrachtwagen. De chauffeur die bekneld raakte, is bevrijd door de brandweer.

Over zijn toestand is niets bekend. De vrachtauto had een Pools kenteken.

Nog meer ongelukken

Ook bij Deurne raakte een vrachtwagenchauffeur bekneld na een kop-staartbotsing met twee andere vrachtwagens. Hier werd een traumahelikopter ingezet.
Details over het andere, derde ongeluk op de snelweg ontbreken nog, maar volgens de VID zijn ook hierbij vrachtwagens betrokken.

Zorgen over veiligheid A67

Gemeenten in Brabant en Limburg die aan de A67 liggen, maken zich al langer zorgen over de veiligheid op de snelweg. Er gebeuren wel vaker ongelukken.

Vrijdag nog kwam een vrachtwagenchauffeur om het leven toen hij tegen een paal botste. Ook in september kwam een 25-jarige vrachtwagenchauffeur om het leven bij een ongeluk op de A67. Maanden geleden hebben verschillende gemeenten al gepleit voor een snelle aanpak van de weg.Lees meer...


Zoekwoorden: gemeente, kan, overlastgever, weren, uit, probleemwijk,


Datum: 12-10-2015 | BRON: nos.nl