Sloop van verwoeste panden door kraanongeluk Alphen afgerond
Een groep van ongeveer vijftig vluchtelingen heeft vanavond geweigerd te slapen in de noodopvang in Goor, meldt RTV Oost. Ze zijn ontevreden omdat ze al weken in sporthallen slapen.

De Overijsselse plaats heeft een sporthal beschikbaar gesteld voor de noodopvang van tweehonderd vluchtelingen. De eerste honderdvijftig kwamen vandaag zonder problemen naar Goor. Een groep van ongeveer vijftig vluchtelingen, die in de laatste bus zat, weigerde de hal binnen te gaan.

Heumensoord

Gemeente Hof van Twente, waar Goor onder valt, meldt op haar website dat de groep "andere verwachtingen had" van de opvang. De vluchtelingen hebben even de benen gestrekt op het terrein voor de hal en gingen daarna weer in de bus zitten. Tegen acht uur vertrok de bus met de vluchtelingen. Waarheen is niet bekend.

Het is niet de eerste keer dat vluchtelingen ontevreden zijn over de noodopvang. Een maand geleden verliet een kleine groep vluchtelingen de noodopvang Heumensoord bij Nijmegen. Zij klaagden over stank en gebrek aan frisse lucht.Lees meer...


Zoekwoorden: sloop, van, verwoeste, panden, door, kraanongeluk, alphen, afgerond,


Datum: 06-11-2015 | BRON: nos.nl