Doden door ingestort balkon bij Franse housewarming
De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump wil dat hij en Hillary Clinton voorafgaand aan hun derde en laatste debat een drugstest ondergaan. Trump suggereerde bij een campagnebijeenkomst in Portsmouth, in de Amerikaanse staat New Hampshire, dat Clinton onder invloed van drugs was bij het presidentsdebat vorige week.
Trump vergeleek zichzelf en Clinton met atleten. "Maar atleten worden getest op drugs. Ik vind dat wij ook een drugstest moeten afleggen, want ik weet niet wat er met haar aan de hand is", zei Trump. Hij herhaalde zijn vermoeden dat de verkiezingen doorgestoken kaart zijn en dat hij vindt dat Clinton in de gevangenis hoort.
Volgens de Republikein was Clinton aan het begin van het vorige debat opgefokt, maar kon ze na afloop nauwelijks naar haar auto lopen. 
Methamfetamine
Vertrouweling van Trump en voormalig campagneadviseur Roger Stone beschuldigde Clinton in een interview met de rechtse radiopresentator Alex Jones eerder van drugsgebruik. Hij zei toen dat ze onder invloed was van "een soort methamfetamine" en lichamelijk eigenlijk te zwak is om campagne te voeren.
De Trump-campagne heeft vaker gesuggereerd dat Clinton een zwakke gezondheid heeft. Na het vorige presidentsdebat lanceerde de campagne een reclame waarin wordt gezegd dat ze niet de "standvastigheid, kracht of het uithoudingsvermogen" heeft om de VS te leiden. In de video zijn ook de beelden te zien van Clinton die onwel wordt bij de 9/11-herdenking.

Lees meer...


Zoekwoorden: doden, door, ingestort, balkon, bij, franse, housewarming, ,


Datum: 16-10-2016 | BRON: nos.nl