Twintig tips over tatoeages vermoorde man in Flevopark in 1998
De politie heeft twintig tips ontvangen over de identiteit van de dode man die op 15 november 1998 werd gevonden in de bosjes in het Flevopark. De politie loofde vorige week in Opsporing Verzocht 20.000 euro uit voor de gouden tip.

De tips gaan voornamelijk over de tatoeages op de armen van het slachtoffer. Volgens de politie zijn de tips zeer gedetailleerd. Op zijn linkerarm heeft hij een wat kleinere tattoo en op zijn rechterarm een opvallende adelaar. In het midden van de adelaar zit het gezicht van een vrouw. Het lijkt alsof de adelaar eroverheen is getatoeëerd.


De man werd destijds in de bosjes gevonden. Hij bleek te zijn doodgeschoten met vijf kogels in zijnhoofd. Ook had hij meerdere steekwonden in het bovenlichaam. Hij werd gevonden door twee wandelaars die hun honden uitlieten vlakbij het pannenkoekenhuis.


De politie vermoedt dat de man ergens anders is vermoord en in het Flevopark is neergelegd. Hij is waarschijnlijk op 14 of 15 november 1998 vermoord. De man was vermoedelijk tussen de dertig en veertig jaar oud. Op basis van zijn uiterlijk lijkt hij uit Oost-Europa te komen.


Het slachtoffer droeg een groene sweater met een rode boord van het merk Lacoste. Daaronder droeg hij een donkerblauwe sweater van Port Island en een leren broek van Jack and Jones. Daaroverheen droeg hij ook nog een donkere broek van het merk Dockers. Hij had lichtgele bergschoenen aan van Timberland.Lees meer...


Zoekwoorden: twintig, tips, over, tatoeages, vermoorde, man, in, flevopark, in, 1998,


Datum: 13-06-2018 | BRON: at5.nl