Coentunnel richting A10 West weer vrij na ongeval met vrachtwagen
De Coentunnel was woensdag deels afgesloten nadat een geschaarde vrachtwagen de tunnel blokkeerde. Automobilisten werden na het ongeluk de tunnel uitgestuurd. Het verkeer kon via de wisselbuis door de tunnel.

Op de A10 Noord richting Sloterdijk en op de A8 richting de A10 ontstond een flinke file. De tunnelbuis van noord richting de A10 West was nog tot ongeveer 14.10 uur afgesloten. De vrachtwagen is geborgen en het wegdek moest worden gereinigd en deels gerepareerd.


De hulpdiensten kwamen massaal op het incident af vanochtend. Hoe de vrachtwagenchauffeur er aan toe is, is niet bekend.


Weggebruikers kunnen inmiddels weer gebruik maken van de wisselbuis of omrijden via de A10 Noord. De tunnelbuis waar het ongeluk is gebeurd, blijft nog wel even dicht voor het onderzoek.
A10 Zuid
Ook de A10 Zuid stond vanochtend vast. Bij Osdorp gebeurde een ongeluk ter hoogte van de S106, afslag Osdorp. Richting Rotterdam en Den Haag sta je een half uur langer vast tussen knooppunten Watergraafsmeer en De Nieuwe Meer.
 

Lees meer...


Zoekwoorden: coentunnel, richting, a10, west, weer, vrij, na, ongeval, met, vrachtwagen,


Datum: 13-06-2018 | BRON: at5.nl