10 Downing Street houdt zich op de vlakte na harde aanval Trump
Een bijzonder verhaal uit de Tour de France. Dat is de grootste wielren-wedstrijd ter wereld die op dit moment bezig is in Frankrijk. Wielrenner Lawson Craddock uit de VS viel al de eerste dag hard van zijn fiets en brak zijn schouder. Tot ieders verbazing ging hij niet naar huis, maar besloot hij gewoon door te fietsen!


Echt lekker gaat het niet: Craddock ligt al de hele wedstrijd laatste in het klassement. Maar hij hoopt dat hij gedurende de wedstrijd een beetje herstelt. Misschien kan hij dan in de laatste dagen van de Tour de France toch nog zijn team helpen. De Tour de France duurt namelijk nog twee weken.


Goede doel


En er is nog een reden dat hij blijft: het goede doel. Na zijn val zei Craddock dat hij geld doneert aan een wielerbaan in zijn woonplaats. Iedere dag dat het hem lukt verder te fietsen doneert hij 100 dollar. Dat betekent dat hij nu al 700 dollar bij elkaar heeft gefietst.


Maar dat is nog niet alles. Veel sporters en sportliefhebbers hebben zoveel respect voor hem dat ook zij geld hebben ingezameld. Op dit moment is er al meer dan 60.000 dollar opgehaald.Lees meer...


Zoekwoorden: 10, downing, street, houdt, zich, op, de, vlakte, na, harde, aanval, trump,


Datum: 13-07-2018 | BRON: nos.nl