Brit dood na val van Spaans balkon, derde geval in zelfde hotel dit jaar
Voor veel Belgen die voorafgaand aan het WK een tv hebben gekocht, eindigde het WK extra feestelijk; dankzij het tweede Belgische doelpunt van Hazard in de wedstrijd tegen Engeland krijgen zij cadeaubonnen ter waarde van het aankoopbedrag van de tv.


Elektronicaketen Krëfel had met het oog op de WK een leuke actie bedacht. Wie tussen 26 april en 17 juni een tv met een scherm van ten minste 55 inch kocht, zou de aankoopsom terugkrijgen als de Rode Duivels meer dan 15 doelpunten zouden maken. De kans daarop was klein. Sinds de jaren 80 was het maar twee landen gelukt om op een WK meer dan vijftien keer te scoren: Duitsland in 2010 (16 goals) en 2014 (18 goals) en Brazilië in 2002 (18 goals).


Toch gebeurde het. Tot vandaag stonden de Belgen op 14 doelpunten, maar dankzij de doelpunten van vandaag in de laatste wedstrijd tegen de Engelsen kunnen duizenden Belgen terug naar de winkel om de cadeaubonnen in ontvangst te nemen. Die zijn overigens alleen te besteden bij Krëfel zelf.


De keten gaat niet aan de actie ten onder. Het bedrijf heeft het risico afgedekt bij een Britse verzekeraar. Daar komt de Engelse nederlaag dus dubbel hard aan.Lees meer...


Zoekwoorden: brit, dood, na, val, van, spaans, balkon,, derde, geval, in, zelfde, hotel, dit, jaar,


Datum: 14-07-2018 | BRON: nos.nl