Zeker vier doden bij schietpartij in Canada
De Duitse oud-profwielrenner Jan Ullrich is vandaag opgepakt. Dat gebeurde in een hotel in Frankfurt, bevestigt de Duitse politie na een bericht in Bild.


Volgens die krant zou Ullrich geprobeerd hebben om een prostituee te wurgen. De politie behandelt de zaak als een moordonderzoek.


"Ze kregen ruzie, waarna hij haar aanviel", citeert Bild het OM. "Daarbij zou de verdachte haar gewurgd hebben, waarbij het haar zwart voor de ogen werd." Ullrichs advocaat kon of wilde er tegen persbureau DPA niets over zeggen.


Scheiding


De Tour de France-winnaar van 1997 is in Duitsland al dagen in het nieuws. Hij is gescheiden en zei in een interview met Bild dat hij zijn kinderen sinds Pasen niet meer heeft gezien. "Daardoor heb ik dingen gedaan die ik zeer betreur", zei hij.


Ook zei hij omwille van zijn kinderen in therapie te gaan. Wat hij gedaan heeft en welke therapie hij wil volgen, is onduidelijk


Vorige week zat Ullrich bijna 24 uur in een politiecel op Mallorca vanwege een ruzie met zijn buurman, de Duitse acteur en regisseur Til Schweiger.Lees meer...


Zoekwoorden: zeker, vier, doden, bij, schietpartij, in, canada,


Datum: 10-08-2018 | BRON: nos.nl