Paard loopt over snelweg richting Zwolle
De politie is boos over de nieuwe videoclip van rapper Jebroer, waarin politie-uniformen en een politiewagen zijn gebruikt. Volgens de politie heeft Jebroer zich niet aan de afspraken gehouden die gemaakt zijn over het uitlenen van de spullen.


Polizei


In de clip Polizei is te zien dat de rapper na een gevaarlijke inhaalactie op de snelweg wordt aangesproken door agenten. Daarna ontstaat er een achtervolging waarbij de rapper zogenaamd 200 kilometer per uur zou rijden. Het lijkt alsof de beelden uit het tv-programma Wegmisbruikers komen, maar dat is niet zo. De hele scène is nagespeeld met acteurs.


En daar is de politie niet blij mee. Ze zeggen dat ze van te voren met de makers van de videoclip hadden afgesproken dat de politiewagen niet op de openbare weg zou rijden. Ook waren er afspraken gemaakt over hoe de politie in beeld mocht komen.


Er worden veel vaker politiespullen uitgeleend voor clips, film- en tv-series, zoals bijvoorbeeld voor Flikken Maastricht. Wat vind jij daarvan; is dat raar of moet dat gewoon kunnen? Reageer op de stelling:Lees meer...


Zoekwoorden: paard, loopt, over, snelweg, richting, zwolle,


Datum: 10-02-2019 | BRON: nos.nl