Talkshow bij RTL stopt
Majoor Marco Kroon is gisteren aangehouden in Den Bosch, omdat hij een kopstoot zou hebben uitgedeeld aan een agent. Dat melden meerdere media, waaronder De Telegraaf en het Brabants Dagblad. De kranten baseren zich op eigen bronnen en "betrouwbare getuigen".


Kroon zou zijn kopstoot hebben uitgedeeld nadat hij door de agent was betrapt op wildplassen. De Koninklijke Marechaussee laat aan het Brabants Dagblad alleen weten dat er "een militair" is aangehouden.


Militaire Willems-Orde


Kroon werd in 2009 door koningin Beatrix onderscheiden met de hoogste militaire orde, de Militaire Willems-Orde. Hij was daarvoor voorgedragen wegens moed en leiderschap in Afghanistan.


Daarna raakte Kroon geregeld in opspraak. Hij werd in 2011 veroordeeld voor verboden wapenbezit. Vorig jaar beweerde hij een Talibanstrijder te hebben gedood die hem had ontvoerd en mishandeld.


Het Openbaar Ministerie deed onderzoek naar de zaak, maar vond onvoldoende aanknopingspunten dat het echt is gebeurd. Er kon geen definitief uitsluitsel worden gegeven en het onderzoek werd daarom gestopt.Lees meer...


Zoekwoorden: talkshow, bij, rtl, stopt,


Datum: 04-03-2019 | BRON: nos.nl